2009-12-11 13:15:02• hírek • Parajdi Andrea

Várják a gyerekeket

Következik a második hétvégéje az Informatia Zilei és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szervezésében zajló Karácsonyi Ünnepvárónak, ahová ezúttal is várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ahogyan arról korábban már hírt adtunk három héten keresztül minden hétvégén programokkal várják a kicsiket és szüleiket a Poesis étterem udvarán, az Informatia Zilei által megszervezésre kerülő Szatmári Karácsonyi Ünnepváróra.

Az esemény második hétvégéje is számos színes programlehetőséggel kecsegtet. December 11-én, pénteken 16 órától a gyerekek különböző kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, ahol karácsonyi díszeket készíthetnek. A napot ismét zenés-táncos előadásokkal tarkítják: fellépnek óvodás csoportok, a Mikolai Általános Iskola diákjai, az Aurel Popp Művészeti Líceum diákjai, a „Dansez pentru tine" tévéműsor egyik versenyzője egy gyerekcsoporttal érkezik, majd az Extrem együttes tagja Raluca zárja a műsort.

December 12-én, szombaton 14 órától énekverseny veszi kezdetét. A legszebb karácsonyi dalok előadóit egy szakemberekből álló zsűri fogja díjazni. Mindemellett pedig egész napos bemutatót tartanak beteg és árva gyerekek alkotásaiból, amelyeket akár adomány ellenében meg is lehet vásárolni. 14.30-tól a Johann Ettinger Német Líceum diákjai mutatnak be német nyelven egy zenés-táncos előadást. 15 órától a Gyermekek Palotája lép fel, majd a Voinicelul óvoda kiscsoportja is színpadra áll. Aztán lesz zongora-előadás, és folk bemutató is. 18 órakor pedig a Mikulás is megérkezik, és ugyanebben az időpontban képzőművészeti kiállítás is nyílik.

December 13-án, vasárnap 15 órakor a Nagykárolyi 3.számú Általános Iskola diákjai nyitják a programot, majd a Mircea Eliade és a Draguseni Általános Iskola tanoncai szerepelnek. 17 órától az Aurel Popp Képzőművészeti Líceum könnyűzenei produkciót mutat be, 18 órától pedig a Loga Dance School gyerektáncosai lépnek színpadra. A foglalkozások közben pedig a Codrisorul folk együttes is bemutatkozik.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak.


Hétvégén folytatódik az Informatia Zilei Karácsonyi Ünnepvárója.
Hétvégén folytatódik az Informatia Zilei Karácsonyi Ünnepvárója


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: